Om oss

Livra Kvinnoklinik

Livra Kvinnoklinik är en privat gynekologimottagning i hjärtat av Malmö. Mottagningen öppnades hösten 2022.

Med Livra Kvinnoklinik vill vi öka tillgängligheten av god gynekologisk vård för kvinnor i Skåne. Vi bedriver vård av högsta kvalitet, anpassad efter just dina behov.

Vi vet att kontinuitet, där du får träffa och kommunicera med en och samma läkare genom hela förloppet, leder till bättre vård. Både vad gäller kvalitet och upplevelse för dig som patient. Vidare erbjuder vi generöst tilltagna patienttider, med tillfälle att i lugn och ro prata om dina besvär och önskemål. Detta möjliggör för lösningar som passar just dig.
Sammantaget tror vi att du som patient kommer att uppleva ett personligt och tryggt omhändertagande hos oss på Livra.

Hos oss står du i centrum och vi vill att du känner dig sedd, hörsammad och väl omhändertagen!

Oscar Lührs

Specialistläkare inom gynekologi och obstetrik.

Grundare av Livra Kvinnoklinik. Läkarutbildning vid Lunds universitet. Specialistutbildning vid Skånes universitetssjukhus och Centralsjukhuset i Kristianstad. Har arbetat som specialist vid Ystad Lasarett, Centralsjukhuset i Karlstad och Sykehuset Østfold Kalnes (Norge).

Charlotte Lührs

Legitimerad barnmorska

Delägare i Livra Kvinnoklinik. Sjuksköterske- och barnmorskeutbildning vid Lunds universitet. Fördjupningskurs i klimakterierådgivning. Mångårig erfarenhet av arbete inom kvinnosjukvård, på Barnmorskemottagning och inom förlossningsvården i Skåne. Är utöver barnmorskearbetet även certifierad gravidyogalärare och Föda utan rädsla-instruktör

Victoria Sydäng-Blomster

Undersköterska

Mångårig erfarenhet inom kvinnosjukvård och förlossningsvård vid Skånes universitetssjukhus. Utbildad doula, amningsrådgivare och anhörig-coach. Driver podcasten "Kaos i barnparadiset". Tidigare butikschef inom detaljhandel.

Vi är en privat gynekologimottagning, som gör det möjligt för dig att enkelt få tillgång till kunnig och personlig vård. Hos oss är du som patient i centrum. Vi bedriver vård av högsta kvalitet, på ett sätt så att du som patient också upplever detta.
040-39 65 39

Telefontider
Tisdagar samt torsdagar 10.00 - 12.00.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram