Medicinsk abort i hemmet

Du som är över 18 år och bär en oönskad graviditet kan få hjälp hos oss med ett avbrytande. Vi erbjuder medicinsk abort i hemmet, vilket innebär att du inte får vara längre gången än graviditetsvecka 8+6 enligt senaste menstruationens första dag.

Du bokar tid på ett läkarbesök där du träffar en gynekolog för samtal och vaginalt ultraljud för datering av graviditeten. Därefter träffar du en barnmorska för detaljerad information om behandlingen, vad du kan förvänta dig i samband med denna och hur du ska göra om något oväntat inträffar. Barnmorskan delar också ut de mediciner som du behöver för att genomföra aborten. Alla som kommer för abort erbjuds stödsamtal och preventivmedelsrådgivning.

Du bokas även in för ett återbesök hos barnmorskan, c:a fyra veckor efter det första besöket.

Om vi inte kan se graviditeten i livmodern, kommer vi att behöva ta extra blodprover och då tillkommer kostnad för dessa.

Vi är en privat gynekologimottagning, som gör det möjligt för dig att enkelt få tillgång till kunnig och personlig vård. Hos oss är du som patient i centrum. Vi bedriver vård av högsta kvalitet, på ett sätt så att du som patient också upplever detta.
040-39 65 39

Telefontider
Tisdagar samt torsdagar 10.00 - 12.00.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram